hoʻokahi-poʻo-hae

Ke hoʻohana nei i nā ʻōmole Reagent ma Lab

ʻO nā ʻōmole Reagent kekahi o nā lako hoʻokolohua pono ʻole i loko o ka hale hana.ʻO kāna hana ʻo ka mālama ʻana, ka lawe ʻana a me ka hāʻawi ʻana i nā reagents a me nā hoʻonā.Pono e nānā ʻia kekahi mau kikoʻī i ka wā e hoʻohana ai i nā hue reagent e hōʻoia i ka pololei a me ka palekana o ka hoʻokolohua.E hoʻolauna kēia ʻatikala i ka hoʻohana ʻana a me ka mālama ʻana i nā ʻōmole reagent i loko o ka hale hana.

合集 7

 

 

 

 

 

 

 

 

Nā ʻanuʻu no ka hoʻohana ʻana:

1. E hoʻomākaukau i ka ʻōmole reagent: E koho i ka ʻōmole reagent kūpono a e hōʻoia i ka maʻemaʻe a me ka maʻemaʻe.E kau i nā kānana ma lalo o nā pāpale e pono ai e pale i ka haumia.

2. Hoʻopiha Reagent: e hoʻokuʻu i ka reagent i loko o ka ʻōmole reagent ma o kahi dropper vertical.No nā kiʻekiʻe kiʻekiʻe o nā ʻakika, nā kumu a i ʻole nā ​​​​mea hoʻohālikelike, pono nā mea hana kūikawā a me nā ʻenehana e hōʻoia i ka palekana.

3. E pani i ka ʻōmole reagent: E hoʻopaʻa i ka pāpale omole ma ka lima e hōʻoia i ka hoʻopaʻa ʻia ʻana o ke apo-O ma ka ʻōmole.No ka mālama lōʻihi a i ʻole nā ​​reagents e pono ke lawe ʻia, hiki ke waiho ʻia ka hue reagent i loko o kahi hue amber e pale ai i ka mālamalama.

4. E mālama i nā ʻōmole reagent: e mālama i nā ʻōmole reagent ma kahi kūpono e like me nā koi o nā reagents a me nā lula a me nā lula pili.Pono e hoʻomaopopo ʻia he pono e hoʻokō nā reagents ʻokoʻa i nā lula like ʻole i ka wā e mālama ai.ʻO ka ʻōlelo maʻamau, pono e mālama ʻia nā hue reagent i kahi i pale ʻia mai ka mālamalama, ka makū, ka maloʻo a me ka ea maikaʻi.

合集 6

 

 

 

 

 

 

 

 

Nā mea e mālama ai:

1. E pale i ka hoʻoheheʻe ʻana: I ka hoʻopiha ʻana i ka reagent, e makaʻala ʻaʻole e kahe ka reagent mai loko mai o ka ʻōmole reagent e pale aku i ka haumia a me ka pōʻino.

2. Hoʻomaʻemaʻe lepili: e lepili pono i ka ʻōmole reagent, me ka inoa reagent, ka hoʻopaʻa ʻana, ka lā mālama a me nā ʻike ʻē aʻe.Kōkua kēia i ka ʻike ʻana i nā reagents a me ka nānā ʻana i ka hoʻohana ʻana i ka reagent.

3. Mai hoʻohana hou: ʻo ka hoʻohana hou ʻana i nā ʻōmole reagent hiki ke hoʻohaumia kea, ʻaʻole palekana.Pono e hahai ʻia nā lula pili a me nā kaʻina hana disinfection maʻamau no nā hue reagent.

4. E hoʻopaʻa ʻia mai ka mālamalama: Pono e mālama ʻia nā mea kemika mai ka mālamalama i loko o nā ʻōmole amber a mālama ʻia mai nā kumu kukui.

I ka pōkole, ʻo ke ʻano o ka hoʻohana ʻana a me ka mālama ʻana i nā hue reagent i loko o ka hale hana he mea nui e hōʻoia i ka pololei a me ka palekana o nā hopena hoʻokolohua.ʻO ka hoʻomaopopo ʻana i kēia mau kikoʻī ʻaʻole hiki ke pale wale i ka palekana o nā limahana limahana, akā kōkua pū kekahi i ka hoʻomaikaʻi ʻana i ka pono a me ke ola lawelawe o nā reagents, a laila e hōʻemi ana i nā kumukūʻai hoʻokolohua.

合集


Ka manawa hoʻouna: Apr-14-2023