pākahi-poʻo-hae

He aha nā mea e mālama ai no ka hoʻohana ʻana i nā hue plastik reagent?

He aha nā mea e mālama ai no ka hoʻohana ʻana mapalakinā ʻōmole reagent?

ʻO nā reagents kemika he mau hoʻonā pono i loko o ka hale hana a loaʻa nā ʻano like ʻole e like me ke ʻano, e like me ka flammable, explosive, oxidative, toxic, ʻike i ka māmā a maʻalahi hoʻi e decompose, no laila ʻo nā ʻōmole i hoʻohana ʻia e mālama i nā reagents i loko o nā plastics he mau ʻano like ʻole. .Ma muli o ke ʻano o nā ʻano ʻano o nā reagents kemika, waiho wale ʻia, hiki i nā hanana palekana, pono e ʻike kēia huahana i nā pilikia aʻe ke hoʻohana ʻia.

1. Pono ka poʻe hoʻokolohua e ʻike pono i ke ʻano o nā reagents i hoʻohana pinepine ʻia a mālama pono i ka pale ʻana i nā lepili o nā hue i ka hihia o ka huikau e pili ana i ke ʻano o nā reagents, e hopena i nā poho makemake ʻole.

2. No ka hōʻoiaʻiʻo ʻana ʻaʻole i haumia nā reagents, pono e hoʻoneʻe ʻia nā reagents mai ka ʻōmole me kahi puna maʻemaʻe, angular, a ʻaʻole pono e ninini hou ʻia nā reagents i loko o ka ʻōmole mua.

3. ʻAʻole hiki ke hanu ikaika me kou ihu e kūʻē i ka waha plastik o ka ʻōmole reagent, inā pono e honi i ke ʻala o ka reagent, hiki ke hoʻopaʻa i ka waha mai kou ihu, ʻo ka mua e hoʻoulu ai ma luna o ka ʻōmole, e ʻae i ka ea e puhi iā ia iho a pāpā i ka ʻono ʻana i ka reagent me kou alelo.

fe48084ae93ef364d88e8b408379206

4. I ka wehe 'ole 'ana o na omole ma'alahi i ke kauwela, hiki ke ho'omoe i ka omole i ka wai anuanu i loko no kekahi manawa, e pale i ka pilikia ma muli o ke komo 'ana o ka wai ea i ka omole ki'eki'e i ka wela o ka lumi, e ho'omana'o e pani i nā pani pani i ka wā e hana hou ai. lawe ʻia, a e hoʻopaʻa pū ʻia nā ʻōmole e hoʻokuʻu ana i ke kinoea ʻawaʻawa.

 

5. ʻAʻole hiki ke hoʻolei koke ʻia nā ʻōmole i hoʻolei ʻia a pono e mālama pono ʻia ma hope o ka holoi ʻana.

 

ʻO nā mea i luna aʻe kekahi mau mea e mālama ai i nā plastics mai nā hue reagent i ka wā e hoʻopili ʻia ai, a pono mākou e makaʻala i ka wā e hoʻohana ʻia ai i kēlā me kēia lā, ʻoiaʻiʻo, ʻoi aku ka pono o ka palekana o ka hale hana ma mua o ka nānā wale ʻana i ka noi ʻana o ia mau hue, a me nā mea āpau. pono e mālama pono ʻia nā ʻano mea maʻalahi i ka hoʻokolohua, i hiki ke pale ʻia nā hanana palekana.


Ka manawa hoʻouna: Nov-09-2022